Om Brystkræftgruppen

Her kan du læse om Brystkræftgruppen og om, hvad vi kan tilbyde dig.

Vi er en landsdækkende gruppe af frivillige kvinder, der har haft brystkræft, og som hjælper andre kvinder med brystkræft.

Ca. 100 frivillige vejledere i Brystkræftgruppen

Brystkræftgruppen giver tilbud til kvinder med brystkræft - uanset hvor man er i sit forløb. Vejlederne er frivillige og har naturligvis tavshedspligt.

De godt 100 vejledere står til rådighed med støtte og vejledning til de ca. 4.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft. Det er vigtigt at vide, at mange af disse kvinder bliver helbredt og igen kommer til at leve et godt liv. Det er vejlederne et levende bevis på.

Vi tilbyder

  • Telefonrådgivning
  • Personlige samtaler
  • Gruppe arrangementer
  • Patientundervisning 

Vejlederne tilbyder støtte og vejledning til kvinder med brystkræft, der har behov for det, uanset hvor de er i deres sygdomsforløb. Vejlederne tilbyder en personlig samtale, der kan foregå på sygehuset, i kræftpatientens hjem, i Kræftrådgivningen, via telefon eller e-mail. Du bestemmer selv, hvad samtalen skal handle om.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Følg nedenstående link og få kontakt til en vejleder i din lokalafdeling. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt en vejleder

 
Besøg cancer.dk

 

Læs om brystkræft på cancer.dk

 

Besøg cancer.dk