Links

Kræftens Bekæmpelse om brystkræft
Kræftens Bekæmpelses hjemmeside med uddybende information om brystkræft, årsager, symptomer, diagnose, behandling etc.

Rettigheder under behandlingen
Her kan du læse om dine rettigheder som kræftpatient.

Danish Breast Cancer Cooperative Group (DBCG)
Danish Breast Cancer Cooperative Group (DBCG) er danske speciallægers hjemmeside for brystkræft.

Andres erfaringer
Her kan du se film og høre andres erfaringer med kræft.

Cancerforum
På Cancerforum kan du finde syv forskellige grupper for kvinder med brystkræft. Du skal blot oprette en profil og melde dig ind i en gruppe: Arvelighed og brystkræft, Brystkræft, Brystkræft med spredning, Brystkræft og overgangsalder, Brystrekonstruktion, Kronikkergruppen for brystkræft, Triplenegativ brystkræft.

Patientforeninger og rådgivning

Patientforeningen DBO
Patientforeningen DBO er en selvstændig, landsdækkende forening for danske brystkræftpatienter. DBO samarbejder med Kræftens Bekæmpelse og arbejder politisk for, at alle brystkræftpatienter kan få en præcis og hurtig diagnose, specialiseret behandling og en effektiv genoptræning.

DALYFO
DALYFO er en upolitisk forening af frivillige, som arbejder for at skabe bedre behandlingsmuligheder for alle med lymfødem i Danmark.

Kræftlinjen
Kræftlinjen er Kræftens Bekæmpelses telefonrådgivning. Den er en gratis telefonrådgivning for kræftpatienter, pårørende, efterladte og andre, der har brug for rådgivning i forbindelse med kræft.

www.ditliv.dk
Ditliv er et tilbud til kræftpatienter og pårørende fra Kræftens Bekæmpelse. Det er til dig, der selv vil handle for at få et bedre liv med og efter kræft. På hjemmesiden kan du finde viden og øvelser om kost, søvn, bevægelse og tanker. Temaer i Ditliv er Spis godt, Rør dig godt, Sov godt og Tænk godt.

Udenlandske til sider på engelsk

National Cancer Institute (NCI) - breast cancer
NCI er det amerikanske sundhedsministeriums kræftorganisation, som koordinerer den overordnede indsats på kræftområdet i hele USA. Dækker bl.a. forskning, uddannelse, information om kræft, rehabilitering og omsorg for patienter og pårørende.

Macmillan Cancer Support –- breast cancer
Macmillan Cancer Support er en non-profit organisation, som støtter alle, der er ramt af kræft. På hjemmesiden findes information om alle aspekter af brystkræft: symptomer, diagnose, behandling etc.

Cancer Research UK -– breast cancer 
Cancer Research UK er verdens førende velgørende organisation på kræftområdet. Linket fører direkte til siderne om brystkræft. Her kan du finde information om symptomer, risikofaktorer, forebyggelse, screeningprogrammer, behandling og kliniske forsøg mv.

Diverse

Bløde strikproteser til brystopererede kvinder - udleveres gratis
Kunne du tænke dig at få bløde strikkede brystproteser? Eller vil du hjælpe brystopererede kvinder ved at strikke? Strikkede brystproteser uddeles gratis ved henvendelse til Pia Christensen på piasnese@gmail.com. Du kan også finde gruppenpå facebook "Bløde strikproteser for brystopererede kvinder".

 
Besøg cancer.dk

 

Læs om brystkræft på cancer.dk

 

Besøg cancer.dk